Poëzieleporello’s en meer

In november 2017 ben ik gestart met een nieuwe serie poëzieleporello’s met mijn eigen gedichten en zelf gemaakte stempels. Deze zijn per stuk te koop of als abonnement. Elk kwartaal zal er een nieuwe poëzieleporello aan de serie worden toegevoegd. Stuur een mail als u een abonnement wilt of een exemplaar wilt bestellen. Ze zijn €10 per stuk. Een abonnement kost €40 per jaar incl. verzendkosten. Daarvoor ontvangt u vier unieke exemplaren.
De poëzieleporello’s bevatten gedichten en in oplage gedrukte illustraties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In juni 2014 is mijn nieuwe bundel verschenen “Gevonden”. Deze is te koop voor €10. Heeft u interesse, stuurt u mij dan gerust een mail.

Stempeltekst_19

In juni 2012 heb ik mijn eerste bundel gemaakt met gedichten en illustraties. Deze bundel “In de wolken” is bij mij te koop voor €13,50.

 

In juli 2012 heb ik mijn eerste serie ansichtkaarten uitgegeven.

In augustus 2012 heb ik de eerste exemplaren van het boekje “Thuis” gemaakt. Het gaat over een boom die op zoek is naar zijn thuis; een sprookje voor kinderen van twee tot honderdtwee. De teksten heb ik met een kroontjespen en Oost-Indische inkt geschreven en de illustraties gestempeld met zelf gemaakte stempels. Ze zijn geprint op ecologisch papier en handgebonden. Te koop voor €6.

Thuis – info

Hou deze website in de gaten voor verkooplocaties!

2 gedachten over “Poëzieleporello’s en meer

 1. Wat een leuke website heb jij. Ik zou graag een van jou verhalen/ gedichtenbundels willen kopen. Heel leuk. Heb jij ook nog heel recent werk? Inspirerend in ieder geval.
  Groet van Esther Holtman van Noa Cursussen

 2. Hoi Esther,
  Dankjewel voor je fijne reactie.
  Ik heb nog een aantal exemplaren van de bundel “Gevonden”. Deze kost €10.
  Als je mij je adres mailt, dan stuur ik ‘m per post naar je op.
  Groetjes, Carla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *