Workshop Vakantiezand voor volwassenen

Het zand kriebelt tussen je tenen

Zit in het filter van de wasmachine

Je bouwt zand- en luchtkastelen

In Vakantiezand

Bent u na de vakantie weer begonnen en de weldadige rust van de zomer alweer bijna vergeten? Wilt u de herinneringen van de vakantie in uw eigen woorden in een gedicht schrijven? Kom dan naar de workshop

Vakantiezand

Wat: We laten ons inspireren door een gedicht, door vakantieherinneringen en zand. U wordt begeleid om uw eigen gedicht te schrijven en u maakt daar een illustratie bij. Uw Vakantiezandgedicht neemt u na de workshop mee naar huis.

Wanneer: nog niet bekend

Waar: in overleg

Inschrijven? Stuur een e-mailbericht naar info@eigenwijzewoorden.nl met naam, adres en telefoonnummer. Het cursusgeld dient uiterlijk 7 dagen vóór de start van de workshop binnen te zijn op ING rekening 5411081 t.g.v. C.M. Scheepe-Belksma te Rotterdam.

De workshop gaat door bij voldoende aanmeldingen. U krijgt uiterlijk 2 dagen voor de start per e-mail bericht over eventuele annulering. Reeds betaald cursusgeld wordt in dat geval teruggestort.

De workshop op 23 september was een inspirerende middag, waarbij de deelnemers zich hebben laten verrassen door bijna-vergeten herinneringen. Hieronder ziet u de foto’s van de uitwerking van die herinneringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *