Cursus creatief schrijven

Schrijft u weleens een verhaal of gedicht en vindt u het leuk om daar verdieping of variatie in aan te brengen? Schrijf u dan in voor de cursus Creatief Schrijven en ontdek de poëtische kracht van uw Eigen Wijze Woorden. In vijf lessen krijgt u verschillende inspiratiebronnen en technieken aangereikt en wordt u door de fasen van het creatieve proces geleid. U leest en luistert naar gedichten en verhalen van bekende en onbekende schrijvers om de “kunst af te kijken”. Want zoals schilders naar de grote meesters kijken, kan je leren van bestaande teksten. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met de aangereikte oefeningen; deels in de les, deels thuis. Verschillende genres komen aan bod. Geef uw pen de ruimte en schrijf u in!

Het verschil met het Schrijfcafé of een losse workshops zit ‘m in:
  • u krijgt feedback op uw gemaakte opdracht (geprint meenemen)
  • u werkt niet alleen in de les aan uw tekst, maar ook thuis tussen de lessen door
  • we gaan dieper op technieken in

Voor wie:
Heeft u eerder een cursus of workshop creatief schrijven gevolgd of doet u regelmatig mee met het Schrijfcafé? Dan is deze cursus voor u! De cursus is sluit goed aan op de korte cursus ‘Creatief schrijven’ die ik in het voorjaar van 2015 of het najaar van 2016 heb gegeven, de cursussen van ‘Stichting van Broek tot Boek‘ en Het Schrijfcafé. Ook als u nog niet eerder een cursus of workshop bij mij heeft gevolgd, maar al wel enige schrijfervaring heeft, kunt u zich inschrijven. Bij vragen of twijfel kunt u contact opnemen via info@eigenwijzewoorden.nl of 06-46166784.

Planning:
Nader te bepalen

Prijs:
€240 voor 9 lessen incl. koffie, thee en lesmateriaal. Betalen in Dam kan ook! De prijs is dan 240 DAM. Kijk op Rotter-Dam. Betaalt u liever per keer? Dan is het €27,50 per les. Het is echter wel de bedoeling dat u alle lessen mee doet.

Locatie:
culturele educatie Charlois, Grondherendijk 54, Rotterdam Charlois. Deze locatie is goed te bereiken per fiets, OV en auto. Je kunt gratis parkeren. Op loopafstand van Veerpont Zuid (www.veerpontzuid.nl).

Docent: Carla Scheepe-Belksma

Inschrijven: U kunt zich inschrijven door een brief of email te sturen met uw naam, adres en telefoonnummer. Zet in het onderwerp ‘inschrijving creatief schrijven’ en verzend het bericht naar info@eigenwijzewoorden.nl of met een kaartje naar Eigen Wijze Woorden, Zuidhoek 125, 3082 PE Rotterdam. U krijgt dan informatie over de betaling. Uw inschrijving is definitief na betaling.

20160831_142040