Een cursus creatief schrijven organiseren

Alles staat of valt met het op de juiste manier overbrengen van een boodschap. Op voorhand bepaalt u wat u precies wilt overbrengen en welke actie u daarbij van de ontvanger verwacht. Dient hij contact op te nemen, wilt u overtuigen om iets bij u aan te schaffen of wilt u alleen informeren? Zodra u hier een antwoord op heeft, gaat u over tot het schrijven van de boodschap. Vaak schrijven medewerkers in een vast patroon. Om dit patroon te doorbreken en een boodschap op een manier over te brengen dat deze beter blijft hangen, valt het aan te bevelen eens een creatief schrijven cursus te volgen bij Eigen Wijze Woorden.

Een cursus in het kader van een bedrijfsfeest

Een cursus of workshop creatief schrijven is niet alleen erg leerzaam, het is ook nog eens een gezellig uitje. Daarom kunt u dit heel goed combineren met een bedrijfsfeest of een jubileum. Denk hierbij ook buiten het kader van uw bedrijf: we kunnen ook een workshop verzorgen waarbij we samen met u en uw medewerkers gedichten of korte verhalen schrijven. Ook kunnen we diverse druktechnieken inzetten om tegelijkertijd boekjes of affiches voor uw bedrijf te maken. Al met al gaan we in een ontspannen sfeer met taal aan de slag.

Een jubileumboek maken

Wilt u het jubileum van uw bedrijf vieren of is een van uw trouwe medewerkers een bepaald aantal jaren bij uw bedrijf in dienst? Graag komen we bij u langs om dit heugelijke feit in een jubileumboek vast te leggen. Op basis van anekdotes van u, uw medewerkers en eventueel leveranciers verzamelen wij verhalen en leggen we dit vast in een jubileumboek wat eventueel in oplage gedrukt kan worden. Een blijvende herinnering aan een mooie mijlpaal.

Een cursus van Eigen Wijze Woorden

Een cursus creatief schrijven verzorgen wij graag voor u. Wij werken met standaard cursussen, maar dit betekent niet dat wij niet flexibel zijn. Heeft u dan ook ideeën hoe een cursus op uw bedrijf aangepast kan/moet worden, neem dan contact met ons op. Wij staan open voor uw ideeën en bieden graag maatwerk. De cursus kan ook aan grote groepen gegeven worden.